Villa’s

Op vakantiepark de Strabrechtse Vennen vindt u een gevarieerd aanbod aan vakantiewoningen in een buitengewoon prachtige omgeving. De verbinding tussen waterpartijen, heide en bossen staat dagelijks garant voor optimaal leefgenot en uitzicht van topniveau.

Uw villa wordt gerealiseerd op uw eigen, ruime kavel. De villa’s worden gebouwd volgens de laatste bouw eisen en voldoen op alle vlakken aan de wens van vandaag de dag.  
De villa’s onderscheiden zich in de markt door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen. Elk type woning staat op een fundering en is daarmee nagelvast verbonden. De warmtevoorziening in de woningen wordt middels een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen geregeld en hebben hierdoor een laag energiegebruik.

De villa’s variëren in grootte: van 4- tot 20-persoonswoningen. Er zijn drie verschillende niveaus in afwerking, comfort, luxe en extra luxe. Een veelzijdig aanbod, zo zijn er vakantiewoningen die voorzien zijn van een heilzame sauna of bijvoorbeeld met een luxueus ligbad met bubbels.
De keuze is aan u.

Mosven 4 persoons vakantiewoning

Mosven | 4 persoons

Waschven 6 persoons vakantiewoning

Waschven | 6 persoons

Witven 8 persoons vakantiewonin

Witven | 8 persoons

Beuven 10 persoons vakantiewonin

Beuven | 10 persoons

Starven 12 persoons vakantiewoning

Starven | 12 persoons

Turfven 20 persoons vakantiewoning

Turfven | 20 persoons

Optionele voorzieningen en interieur

De meeste  villa’s zijn in 3 uitvoeringen beschikbaar, de comfort, luxe en extra luxe uitvoering. Naast deze 3 uitvoeringen zijn er nog aanvullende uitbreidingspakketten en opties mogelijk. Vanzelfsprekend bepaalt u zelf of u huisdieren wilt toelaten in uw woning.

Alle vakantiewoningen worden gasloos gebouwd, zijn voorzien van een lucht warmtepomp in combinatie met zonnepanelen, vloerverwarming en worden smaakvol ingericht. U kunt kiezen uit twee interieurpakketten. Het interieur is met zorg samengesteld en sluit aan bij de luxe uitstraling van de villa’s