Tiny_Houses_icon

Tiny houses

Kleinschalig, maar toch groots genieten. Dat is een tinyhouse! De tinyhouses in de Strabrechtse Vennen staan voor het ultieme vakantiegevoel in eigen land. De Beach lodges liggen aan het strand van de grote recreatieplas dat alleen toegankelijk is voor de gasten van de beachlodges. De fisherman’s lodges liggen aan de visvijver en de Country lodges zijn verspreid over het park gesitueerd. Omgeven door groen, water en natuur. Deze vakaniewoningen sluiten naadloos aan bij de natuurlijke omgeving van het park. In uw tinyhouse maakt u van elke dag een dag van grenzeloos geluk!

Elk tinyhouse beschikt over een eigen terras en mede daardoor kenmerken de tinyhouses zich door hun prachtige lichtinval. Daarnaast is elke vakantiewoning voorzien van een open keuken en een sfeervolle woonkamer met gezellige zithoek.

De tinyhouses worden voorzien van een stalen constructie en zijn nagelvast verbonden met een betonnen fundering op uw eigen kavel. Alle tinyhouses hebben een cementdekvloer met vloerverwarming en en luchtwarmtepomt. Uiteraard wordt bij de bouw van de woning gelet op het gebruik van duurzame materialen en energiebewuste bouwtechnieken.

Beach lodge tinyhouse vakantiewoning

Beach lodge | 4 persoons

Fishermans lodge tinyhouse vakantiewoning

Fisherman’s lodge | 4 persoons

Country lodge tinyhouse vakantiewoning

Country lodge | 4 persoons

Interieur

 Alle tinyhouses worden gasloos gebouwd, zijn voorzien van vloerverwarming en worden smaakvol ingericht. Het interieurpakket is met zorg samengesteld en sluit helemaal aan bij de uitstraling van uw tinyhouse. Vanzelfsprekend kiest u zelf of u huisdieren wilt toelaten in uw woning.