Genieten en investeren

Uw verhuurpartner op de Strabrechtse vennen is Landal Greenparks

Wilt u zelf gaan genieten van vakanties of weekendjes weg in uw tweede huis? Zoekt u een vakantiehuis als investering? Of kiest u juist voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur?

Met Landal GreenParks als uw verhuurpartner wordt het allemaal perfect voor u geregeld. Bij de Strabrechtse Vennen bieden we u alle vrijheid.

Allereerst biedt investeren in een vakantiewoning op de Strabrechtse Vennen een solide financieel rendement. De verhuur van de woningen op het vakantiepark is in handen van de gerenommeerde Landal GreenParks-keten, die bekend staat om zijn hoogwaardige accommodaties en uitstekende service. Dit geeft investeerders en eigenaren vertrouwen in de waardevastheid van hun investering op lange termijn.

Bovendien is de populariteit van vakantieparken zoals Landal GreenParks gestaag gegroeid, vooral onder vakantiegangers die op zoek zijn naar natuurlijke en rustige omgevingen om te ontspannen. Dit zorgt voor een constante vraag naar vakantiewoningen, wat de verhuurinkomsten stabiel en voorspelbaar maakt.

Bovendien biedt de locatie van Landal GreenParks de Strabrechtse Vennen tal van mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Het natuurrijke gebied van de Strabrechtse Vennen is een paradijs voor liefhebbers van buitenactiviteiten, zoals wandelen, fietsen, vissen en vogels kijken.

Gasten kunnen genieten van de rust en sereniteit van de omgeving, omringd door uitgestrekte bossen, heidevelden en waterpartijen. Daarnaast biedt het vakantiepark zelf diverse faciliteiten, zoals een binnenzwembad, strand, recreatieplas, visvijver, horeca en padelbanen, waardoor er voor elk wat wils is.

Investeren in recreatief vastgoed

Waschven 6 persoons vakantiewoning

Voorbeeld financiering 6 persoons woning
Waschven Luxe op kavel A-13

De hierboven afgebeelde woning kost all-in € 394.750,- V.O.N. excl. BTW (bouwnummer A-13). Met € 80.000,- spaargeld brengt u al ca. 20% van de totale investering in en is het resterende financieringsbedrag nog € 314.000,- excl. BTW.

Na aftrek van de rentekosten kan het rendement op het eigen vermogen oplopen tot wel 6,6%. De rente en aflossingsverplichtingen van de financiering worden gedragen door de huuropbrengsten van uw nieuwe recreatiewoning.

U heeft daarmee een solide en inflatiebestendige vastgoedinvestering, waarbij het beheer en de verhuur van de woning volledig voor u worden verzorgd zodat u ongestoord kunt genieten van uw prachtige bezit.

Voor een vrijblijvend adviesgesprek (no cure no pay) adviseren we u contact op te nemen met dhr. Rob Boonen van Soeverein IFS via 0031-655224906 of via robboonen@soeverein-ifs.eu.

Het te behalen rendement is uiteraard afhankelijk van diverse factoren waaronder actuele rentestanden, de daadwerkelijke aflossingsverplichtingen en toekomstige feitelijke huuropbrengsten.

Een hypotheek voor uw vakantiewoning

Een recreatiewoning financieren kan slechts bij een beperkt aantal geldverstrekkers. Bovendien verschillen de acceptatie voorwaarden van de verschillende partijen zeer sterk. 

Soeverein International Financial Services is een onafhankelijke partij met de juiste kennis en ervaring, voor u beschikbaar als het gaat om de financiering van uw vakantiewoning. Op basis van enkele gegevens kunnen zij u diverse mogelijkheden schetsen. 

Wel of niet verhuren?

U kunt ervoor kiezen om vakantiewoning niet, gedeeltelijk of volledig te verhuren. Vakantiepark de Strabrechtse vennen heeft Landal GreenParks als verhuurpartner. Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbare partner voor een optimale verhuur en een goede bezettingsgraad. Zodat u zorgeloos kunt genieten van uw investering en van een mooi rendement.

Stabrechtse Vennen vlinder

Duurzaam investeren

Tot slot draagt investeren in een nieuwbouw vakantiewoning op Landal GreenParks de Strabrechtse Vennen bij aan duurzaam toerisme en natuurbescherming. De Strabrechtse Vennen heeft een sterke focus op het behoud en de bescherming van de natuurlijke omgeving, en streeft ernaar om zijn ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Door te investeren in een vakantiewoning op dit park dragen investeerders/eigenaren bij aan deze inspanningen en kunnen ze trots zijn op het feit dat ze bijdragen aan het behoud van de prachtige natuurlijke omgeving voor toekomstige generaties.

Stabrechtse Vennen vlinder
Vlinder 2

Blijf op de hoogte

Informatie en nieuwsbrief aanvragen