Investeren

Genieten en investeren
gaan hier prima samen

Wilt u zelf gaan genieten van vakanties of weekendjes weg in uw tweede huis? Zoekt u een vakantiehuis als investering? Of kiest u juist voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur?

Met Roompot als uw verhuurpartner wordt het allemaal perfect voor u geregeld. Bij de Strabrechtse Vennen bieden we u alle vrijheid. Geniet van uw eigen vakantiewoning en/of verhuur voor een aantrekkelijk rendement.

Een keuze voor een tweede woning in de Strabrechtse Vennen is een keuze voor een solide belegging. Alle vakantiewoningen worden gebouwd met gebruik van hoogwaardige, duurzame materialen.

Investeren in een vakantievilla op de Strabrechtse Vennen staat dan ook garant voor een waardevaste investering in duurzaamheid en kwaliteit.

Investeren in recreatief vastgoed

Een hypotheek voor uw vakantiewoning

Een recreatiewoning financieren kan slechts bij een beperkt aantal geldverstrekkers. Bovendien verschillen de acceptatie voorwaarden van de verschillende partijen zeer sterk. 

Soeverein International Financial Services is een onafhankelijke partij met de juiste kennis en ervaring, voor u beschikbaar als het gaat om de financiering van uw vakantiewoning. Op basis van enkele gegevens kunnen zij u diverse mogelijkheden schetsen. 

Wel of niet verhuren?

U kunt ervoor kiezen om vakantiewoning niet, gedeeltelijk of volledig te verhuren. Vakantiepark de Strabrechtse vennen heeft Roompot als verhuurpartner. Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbare partner voor een optimale verhuur en een goede bezettingsgraad. Zodat u zorgeloos kunt genieten van uw investering en van een mooi rendement.

Stabrechtse Vennen vlinder

Alles perfect geregeld

Een tweede huis veel werk? Niet op vakantiepark de Strabrechtse Vennen! Naar het onderhoud van uw woning of de tuin heeft u bijvoorbeeld geen omkijken. En ook de verhuur wordt geheel voor u verzorgd door Roompot, zij zijn  gespecialiseerd in het verhuren van vakantiewoningen en alles wat daarbij komt kijken.

Op de Strabrechtse vennen is Roompot actief als exclusieve verhuurpartner, dit zorgt voor een optimale bezetting en maximaal rendement. Alles wordt voor u perfect geregeld: van online marketing, boekingen en betalingen tot en met de schoonmaak en administratieve afhandeling met de gasten.

Stabrechtse Vennen vlinder
Vlinder 2

Blijf op de hoogte

Informatie en nieuwsbrief aanvragen