Tell a Friend actie

Laat uw vrienden of bekenden kennismaken met Strabrechtse Vennen en ontvang een hoogwaardige buitenkeuken cadeau!

In de afgelopen periode hebben wij diverse gesprekken gevoerd met potentiële belangstellenden die geënthousiasmeerd waren geraakt naar aanleiding van een gesprek met reeds bestaande woning eigenaren.

Deze positieve ontwikkeling heeft er toe geleid dat wij een Tell a Friend concept aan u willen introduceren. Er is immers niets zo aanstekelijk als het enthousiasme van een tevreden woningeigenaar!

Weet of kent u iemand binnen uw kennissenkring die op zoek is naar een waardevaste investering én graag komend jaar wilt genieten van het rendement en/of het eigen gebruik? Middels de Tell a Friend actie willen wij woningeigenaren extra belonen voor het overbrengen van hun enthousiasme!

Introduceren van uw relaties
U kunt op meerdere manieren uw relaties met het project kennis laten maken. Zo kunt u de contactgegevens per mail aan ons doorgeven waarna wij het eerste contact zullen leggen. Geeft u de voorkeur aan een persoonlijke introductie? Dan nodigen wij u en uw relatie van harte uit tijdens een persoonlijke afspraak tijdens de inloopmiddagen of de open dagen.

Aanmelden

Tell a friend actie